pametni senzorji wenglor

Kaj počnemo?
Ustvarjamo pametnejšo industrijo

wenglor je vodilno mednarodno podjetje na področju razvoja in proizvodnje inteligentnih senzorjev, sistemov za obdelavo slike in varnostne tehnike. Z naprednimi izumi, kot so gumb z rdečo svetlobo, sanitarno stikalo ali Vision-Sensor že desetletja revolucionarno vodimo na trgu s področja senzorike. Naši digitalni senzorji so kot razmišljajoči, v mrežo povezani čutilni organi z možnostjo učenja dandanes bistvena sestavina avtomatiziranih industrij po vsem svetu. Inteligenten in zmogljiv portfelj izdelkov wenglor za naše stranke uresničuje vizijo pametne industrije 4.0.

Izberite skupino izdelkov

Optični senzorji

Optični senzorji

Ker smo uveljavljeno vodilno tehnološko podjetje na svetu na področju optoelektronskih senzorjev, so naši izdelki nepremagljivi na področju kakovosti, natančnosti in zmogljivosti. Največji portfelj te vrste zajema tako laserske senzorje kot tudi senzorje z rdečo in modro svetlobo ter infrardeče senzorje.

Več

optični senzorji wenglor

Ultrazvočni senzorji

Ultrazvočni senzorji

Zmogljivi ultrazvočni senzorji prepoznajo tekočine pri merjenju ravni napolnjenosti ter temne, prozorne ali odsevne predmete – ne glede na material in površinsko strukturo.

Več

Ultrazvočni senzorji wenglor

Induktivni senzorji

Induktivni senzorji

Induktivni senzorji wenglor zaznajo in brezstično izmerijo kovinske predmete. Na voljo so s povečanimi preklopnimi razdaljami za zaznavanje položaja in prepoznavanje delov, ali z analognim izhodom za merjenje razdalj. 

Več

Induktivni senzorji wenglor

Senzorji za tekočine

Senzorji za tekočine

Senzorji pretoka, tlačni senzorji in temperaturni senzorji nadzorujejo procese v hladilnih, čistilnih in hidravličnih sistemih ter v proizvodnji živil, kjer vladajo stroge zahteve glede higiene in trpežnosti. 

Več

Senzorji pretoka, tlačni senzorji in temperaturni senzorji wenglor

Obdelava slik in pametne kamere

Obdelava slik in pametne kamere

Sistemi kamer za individualno obdelavo slik nadzorujejo kompleksne procese in preverjajo različne lastnosti izdelkov, s čimer zagotavljajo najstrožje standarde kakovosti.   

Več

Obdelava slik in pametne kamere wenglor

Senzorji 2D/3D

Senzorji 2D/3D

Senzorji 2D/3D merijo predmete s pomočjo laserske triangulacije. Laserski senzorji so specializirani za brezhibno 360° merjenje predmetov, natančno pozicioniranje strojev in precizno preverjanje površin. 

Več

Laserski senzorji 2D/3D

Čitalniki 1D/2D in čitalniki črtnih kod

Čitalniki 1D/2D in čitalniki črtnih kod

Čitalniki 1D/2D in čitalniki črtnih kod procesno varno obdelujejo od preprostih črtnih kod do
kompleksnih in neposredno označenih kod 2D, kot so kode QR in DataMatrix. Na voljo so kot prenosni ročni čitalniki ali brezkabelski ter stacionarni čitalniki kod.

 

Več

Čitalniki 1D/2D in čitalniki črtnih kod wenglor

Varnostna tehnika

Varnostna tehnika

Varnostna tehnika wenglor rešuje zahtevne naloge pri zavarovanju območij, nadzoru varoval ter zaščiti telesa, rok ali prstov. 

Več

Varnostna tehnika wenglor

Industrijska komunikacija

Industrijska komunikacija

Inteligentne omrežne komponente wenglor omogočajo neprekinjeno komunikacijo procesnih in parametrskih podatkov v realnem času. Izdelki wenglor podpirajo svetovno uveljavljene standarde IO-Link, PROFINET, EtherCAT in EtherNET/IPTM 

Več

Industrijska komunikacija wenglor

Sistemske komponente

Sistemske komponente

Sistemske komponente wenglor so namenjene montaži, vgradnji, povezovanju, razširitvi in podpori senzorjev ter sistemov za obdelavo slike in varnostnih sistemov. 

Več

Sistemske komponente wenglor

Kdo smo?
the innovative family

film wenglor the innovative family

Kje smo?
Na voljo smo vam po vsem svetu

lokacije wenglor po vsem svetu

Vaš stik

wenglor Slovenija

Sebastjan Testen

Tel: +386 (0)1 2363 288
E-pošta: info.si@wenglor.com
www.wenglor.com

Kontaktformular-Landingpage-SI

Osebni podatki

captcha