wenglor senzori inteligenti

Ce facem noi?
Noi facem industria inteligenta

wenglor este o companie internationala, lider in dezvoltarea si fabricarea de senzori inteligenti, sisteme de prelucrare a imaginilor si tehnica de siguranta. Cu inventii de pionierat, cum ar fi senzorul reflex cu lumina rosie, intrerupatorul sanitar sau senzorul vision, am revolutionat tehnologia senzorilor timp de decenii. Astazi produsele noastre, inteligente, interconectate si capabile sa invete, sunt o componenta centrala a industriei automatizate din intreaga lume. Portofoliul nostru inteligent si performant, transforma viziunea industriei inteligente 4.0 in realitate pentru clientii wenglor.

Senzori optoelectronici

Senzori optoelectronici

Ca lider mondial in tehnologia senzorilor optoelectronici, produsele noastre sunt de neegalat in ceea ce priveste calitatea, precizia si performanta. Aceasta gama vasta cuprinde atat senzori laser, senzori cu lumina rosie, dar si senzori cu lumina albastra sau infrarosu.

mai multe...

Senzori optoelectronici wenglor

Senzori ultrasonici

Senzori ultrasonici

Senzorii untrasonici recunosc fluide, la fel ca si obiecte inchise, transparente sau reflectorizante – independent de material, culoare sau suprafata obiectelor.

mai multe...

Senzori ultrasonici wenglor

Senzori inductivi

Senzori inductivi

Senzorii inductivi de la wenglor detecteaza non contact, fara prea mare efort, obiecte din metal. Acestia sunt disponibili in varianta cu distanta marita de comutare pentru recunoasterea pozitiei sau recunoasterea de piese, iar in varianta cu iesire analogica pentru masurare distantelor. 

mai multe...

Senzori inductivi wenglor

Senzori fluid

Senzori fluid

Senzorii de curgere, senzorii de presiune, senzorii de temperatura supravegheaza diverse procese, atat in sisteme de racire, curatare sau sisteme hidraulice, cat si in medii cu cerinte stricte de igiena si robustete. 

mai multe...

Senzori de curgere, senzori de presiune, senzori de temperatura wenglor

Prelucrarea imaginii si smart cameras

Prelucrarea imaginii si smart cameras

Sistemele de prelucrarea industriala a imaginii cu camere monitorizeaza procese complexe si verifica diferite caracteristici ale produselor pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate.

mai multe... 

Prelucrarea imaginii si smart cameras wenglor

Senzori 2D-/3D

Senzori 2D-/3D

Senzorii 2D-/3D masoara obiecte cu ajutorul principiului triangulatiei laser. Senzorii laser sunt specializati in masurarea completa si fara intreruperi a obiectelor in 360°, recunosterea exacta a pozitiei masinilor si o inspectie precisa a suprafetei. 

mai multe...

Senzori 2D-/3D laser

Cititoare de coduri de bare 1D-/2D

Cititoare de coduri de bare 1D-/2D

Cititoarele 1D-/2D prelucreaza coduri de bare simple pana la coduri complexe 2D, QR sau data matrix marcate direct pe obiect. Acestea sunt disponibile in varianta de cititoare manuale (handheld) cu sau fara cablu sau ca cititoare fixe. 

mai multe...

Cititoare de coduri de bare1D-/2D wenglor

Tehnica de siguranta

Tehnica de siguranta

Tehnica de siguranta de la wenglor rezolva sarcini sofisticate de protectie a zonei, monitorizarea dispozitivelor de siguranta, cat si protectia corpului, mainii sau a degetului. 

mai multe...

Tehnica de siguranta wenglor

Industrial Communication

Industrial Communication

Produse din gama industrial communication de la wenglor, faciliteaza o comunicare continua a datelor de proces si a parametrilor in timp real. Produsele wenglor suporta standarde internationale IO-Link, PROFINET, EtherCAT si EtherNET/IPTM. 

mai multe...

Industrial communication wenglor

Accesorii

Accesorii

Accesoriile wenglor fixeaza, integreaza si conecteaza, prelungesc si protejeaza senzorii, sistemele de prelucrare a imaginii si cele de siguranta. 

mai multe...

Accesorii wenglor

Cine suntem?
the innovative family

wenglor familia inovativa

Unde suntem?
Suntem pentru Dumneavoastra in toata lumea

Locatii wenglor

Contact

 

wenglor electronic innovation lito SCS

Str. Caprioarelor Nr.4
550089 Sibiu

ROMANIA

Tel. +40 (0)269 2077-00
Fax +40 (0)269 2077-88
info.ro(at)wenglor.com
www.wenglor.com

Kontaktformular-Landingpage-RO

Informatii personale

captcha