wenglor смарт сензори

С какво се занимаваме ние?
Да направим индустрията по-умна

wenglor е водеща международна фирма в развитието и производството на интелигентни сензори, системи за визуално разпознаване и системи за безопасност. От десетилетия сме лидери на пазара за сензорика с фундаментални открития като превключвателя с червена светлина, медицинския превключвател или вижън сензора. Днес нашите дигитални сензори като мислещи, свързващи и учещи сетивни органи са централна част от световната автоматизирана индустрия. Интелигентното портфолио на Wenglor ще направи визията на смарт индустрията 4.0 реалност за нашите клиенти.

Изберете продуктова група

Оптични сензори

Оптични сензори

Като доказал се световен технологичен лидер за оптоелектронни сензори нашите продукти са недостижими по отношение на качеството, прецизността и изпълнението. Най-голямото портфолио обхваща както лазерни сензори, така също и сензори с червена, синя и инфрачервена светлина.

Научете повече

оптични сензори wenglor

Ултразвукови сензори

Ултразвукови сензори

Ултразвуковите сензори разпознават течности за измерване на ниво, както и тъмни, прозрачни или отразяващи обекти – независимо от работните материали и структурата на повърхността.

eНаучете повече

ултразвукови сензори wenglor

Индуктивни сензори

Индуктивни сензори

Индуктивните сензори на wenglor откриват и измерват без допир метални обекти. Те могат да се закупят с повишени разстояния за включване за получаване на данни за позиция и за частично идентифициране или с аналогов изход за измерване на разстояния.

Научете повече

индуктивни сензори wenglor

Флуидни сензори

Флуидни сензори

Флуидни сензори, сензори за налягане и температурни сензори контролират процесите в охлаждащи, почистващи и хидравлични системи, както и в хранително-вкусовата промишленост с големи изисквания за хигиена и издръжливост. 

Научете повече

флуидни сензори, сензори за налягане и температурни сензори wenglor

за визуално разпознаване

Системи за визуално разпознаване и смарт камери

Камерни системи за промишлена графична обработка контролират цели процеси и проверяват продуктите за различни характеристики, за да се гарантират най-високи стандарти за качество. 

Научете повече

системи за визуално разпознаване и смарт камери wenglor

2D-/3D-сензори

2D-/3D-сензори 

2D-/3D-сензорите измерват обекти чрез лазерна триангулация. Лазерните сензори се използват за пълно измерване на обекта на 360° и са специализирани за точното позиционно управление на машини и прецизна проверка на повърхности. 

Научете повече

2D-/3D-сензори лазер

1D-/2D и баркод скенер

1D-/2D и баркод скенер

1D-/2D и баркод скенерите обработват обикновени щрих кодове до
комплексните и директно маркирани 2D-кодове като QR или DataMatrix-кодове. Те могат да бъдат закупени като мобилни ръчни скенери с или без кабел, както и като стационарни кодови скенери.

Научете повече

1D-/2D и баркод скенер wenglor

Системи за безопасност

Системи за безопасност 

Технологиите за безопасност на wenglor решават взискателни задачи при защитните устройства, контрола на защитните устройства, както и за индивидуална защита. 

Научете повече

системи за безопасност wenglor

Индустриална комуникация

Индустриална комуникация

Интелигентните мрежови компоненти на wenglor дават възможност за непрекъсната комуникация на производствените данни и параметри на процеса в реално време. Продукти на wenglor поддържат световно наложилите се стандарти IO-Link, PROFINET, EtherCAT und EtherNET/IPTM

Научете повече

Индустриална комуникация wenglor

Системни компоненти

Системни компоненти

Системните компоненти на wenglor закрепват, интегрират, свързват, разширяват и защитават сензори, системите за визуално разпознаване и системите за сигурност.

Научете повече

системни компоненти wenglor

Кои сме ние?
the innovative family

wenglor movie the innovative family
локации на wenglor по света

Къде сме ние?
Ние сме навсякъде на Ваше разположение

Вашият контакт

wenglor Bulgaria

Svetozar Zahariev

Телефон: +359 (0) 888 666 300
Факс: +359 (0) 78 522363
Имейл: info.bg@wenglor.com
www.wenglor.com

Kontaktformular-Landingpage-BG

Лична информация

captcha